bed and breakfast met hond

Bed and Breakfasts waar honden worden toegelaten → 12x leuke B&B’s in Nederland

Zoek je een bed and breakfast in Nederland waar honden zijn toegestaan? Wij hebben het hele internet voor je afgespeurd en selecteerden 12 leuke b&b’s. Deze liggen verspreid door het hele land, maar misschien wel het allerbelangrijkste: in de omgeving kun je heerlijke wandeling maken, samen met de hond. Verder beschikken sommige accommodaties over een omheinde tuin en verblijf je hier bij gastvrije eigenaren, die jouw trouwe viervoeter(s) van harte verwelkomen.

Leuke B&B's in Nederland waar honden zijn toegelaten

Boshuisje in Putten

bb honden toegelaten putten

Herberg De Eexter Os

bed and breakfast met hond herberg de eexter os

B&B 't Kraaiennest

bed and breakfast omheinde tuin hond texel

De Hooiberg in Geesteren

b en b met hond geesteren achterhoek

Bed and Breakfast Boezeneren

B&B Texland

bb texland

B&B Kasteel Sterkenburg

Bed and Breakfast Zilt Texel

B&B Logement Doosje

logement doosje friesland

Bed & Breakfast Sibbliem

bb nederland honden toegelaten valkenburg

B&B In de Tuin van Dorth

in de tuin van dorth

Natuurhuisje in Barsingerhorn

vakantiehuisje barsingerhorn

Meest gestelde vragen

Binnen onze selectie zijn er bij elke accommodatie maximaal 2 honden welkom. Wil je met meer honden er op uit? Dan is deze Bed and Breakfast in Beek (Gelderland) een leuke optie. Hier zijn 4 honden welkom en ontbijt is optioneel te boeken. Aan jou de keuze!

Allereerst: ®jacuzzi is een geregistreerde merknaam, maar in onze volksmond bedoelen we natuurlijk een lekker bubbelbad. Als je heerlijk wilt bubbelen tijdens de vakantie kun je kiezen voor het natuurhuisje in Barsingerhorn. Daar hebben ze een houtgestookte hottub. Is deze accommodatie niet meer beschikbaar? Dan is deze Bed and Breakfast in Roswinkel een leuk alternatief. Hier overnacht je in een plaggenhut, een bijzondere ervaring!

Meer inspiratie

→ Volg ons op Facebook voor nog meer leuke vakantie-adresjes!

Over de auteur

tom balou huisje huren met hond

Tom

Tom is een echte vakantieliefhebber met een groot hart voor dieren. Samen met zijn hond Balou (een rescue uit Roemenië) ontdekt hij de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Zijn tips deelt hij met jou op deze website.

Aanvullingen? Jouw vakantiehuisje op deze pagina?

Heb je ergens een foutje gezien of heb je zelf nog handige tips ter aanvulling? Help ons dan om deze pagina up to date te houden, zodat we al onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de juiste informatie. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@huisjehurenmethond.nl. En ook wanneer je zelf een leuke Bed and Breakfast runt, mag je gerust contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *