huisje terschelling met hond

Fijne huisjes op Terschelling voor een vakantie met hond

Zoek je een fijn huisje op Terschelling voor een vakantie of weekendje weg, samen met de hond(en)? Wij hebben 6 leuke vakantie-adresjes voor je uitgezocht. Sommige huisjes hebben een omheinde tuin, maar we tippen ook luxe appartementen en particuliere vakantiehuisjes. Ideaal voor een vakantie of weekendje weg!

Huisjes op Terschelling waar honden zijn toegestaan

Huisje met grote omheinde tuin in Formerum

vakantie met hond terschelling omheinde tuin huisje formerum

4-persoons strandappartement in West-Terschelling

Particulier natuurhuisje, midden in de polder

Knusse cottage bij Beach Park Schuttersbos (Terschelling)

Wellness appartement bij Residence Terschelling

Particulier huisje op een toplocatie in de duinen

natuurhuisje terschelling met hond

Meest gestelde vragen

Hiervoor kun je het beste terecht bij het particuliere vakantiehuisje in Formerum. Deze heeft een volledig omheinde tuin van maar liefst 300 m2.

Op het strand en in het bos mogen de honden lekker los lopen. Wel wordt er gevraagd om rekening te houden met de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan wandelaars, fietsers en ruiters, maar ook andere dieren zoals geiten, schapen en broedende vogels. Buiten het strand en het bos dient de hond aangelijnd te zijn.

Als je graag in een appartement verblijft, kun je eens rondkijken bij Residence Terschelling (luxe en ruime appartementen, waarvan sommige met privé sauna) en Landal Vakantiepark West Terschelling (moderne strandappartementen, dichtbij zee).

Wanneer je graag bij een B&B wilt verblijven kan dat soms lastig zijn, omdat de hond niet altijd welkom is. Een aanrader vinden wij deze B&B in het dorpje Lies. Vanuit hier ben je binnen 10 minuten wandelen op het strand en je kunt er genieten van een heerlijk ontbijt.

Met een klein budget kan het soms lastig zijn om een geschikt vakantie-adresje te vinden. Voor een last minute vakantie of weekendje weg kun je de website van Voordeeluitjes in de gaten houden. Zij bieden vaak meerdaagse arrangementen aan, al vanaf € 69,50 per persoon. Ook kan het helpen om buiten het hoogseizoen en de weekenden naar Terschelling te gaan.

Meer inspiratie

→ Volg ons op Facebook voor nog meer leuke vakantie-adresjes!

Over de auteur

tom balou huisje huren met hond

Tom

Tom is een echte vakantieliefhebber met een groot hart voor dieren. Samen met zijn hond Balou (een rescue uit Roemenië) ontdekt hij de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Zijn tips deelt hij met jou op deze website.

Aanvullingen? Jouw vakantiehuisje op deze pagina?

Heb je ergens een foutje gezien of heb je zelf nog handige tips ter aanvulling? Help ons dan om deze pagina up to date te houden, zodat we al onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de juiste informatie. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@huisjehurenmethond.nl. En ook wanneer je zelf een hondvriendelijk vakantiehuisje verhuurt, mag je gerust contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *