over ons tom balou huisje huren met hond

Over ons

Allereerst, welkom op onze website! En wat leuk dat je meer over ons wilt weten. Mijn naam is Tom, een echte vakantieliefhebber met een groot dierenhart. Sinds mijn jeugd ben ik opgegroeid met honden en ik vind het echt fantastische dieren. Waar we vroeger ook naar toe gingen, de hond ging altijd met ons mee. En dat is nog steeds zo, ook sinds we onze rescue dog Balou hebben. Balou vonden we als bange pup langs de weg, tijdens onze camperreis in Roemenië. We besloten hem een veilig huisje te geven en inmiddels is Balou een hele blije hond, die graag met ons op avontuur gaat!

Hoe is deze website ontstaan?

Aangezien ik zelf regelmatig met de hond op vakantie ga en het echt leuk vind om het hele internet af te speuren naar een geschikt vakantie-adresje, dacht ik: hoe leuk zou het zijn om andere mensen hiermee te helpen! Sowieso merkte ik vanuit mijn eerdere werkervaring binnen de vakantie-branche dat er best veel mensen zijn die het lastig vinden om een fijn plekje te vinden. Want.. Is de tuin wel omheind? En zo ja, hoe hoog dan en van welk materiaal? Of als je naar de kust op vakantie gaat, zijn de honden dan wel toegestaan op het strand? Het geeft mij enorme voldoening om jou te helpen in je zoektocht.

Onze werkwijze

Vrijwel dagelijks doen wij uitgebreid onderzoek naar leuke accommodaties voor een vakantie met de hond(en). Bij sommige huisjes zijn we zelf langs geweest en wanneer dit niet het geval is, checken we heel goed de reviews op Google, Zoover en andere boekingplatforms. Verder bestuderen wij ook of er bij de accommodaties goede faciliteiten zijn voor honden. Denk bijvoorbeeld aan een huisje met omheinde tuin, maar ook aan de aanwezigheid van een mooi losloopgebied of een zwemvijver in de omgeving. Of wanneer je op een vakantiepark verblijft, vragen als: Is de hond welkom in het restaurant? En is er een fijne uitlaatplaats? Kort samengevat proberen we dus om de meest hondvriendelijke accommodaties voor je uit te zoeken, om jou de moeite te besparen om zelf alle huisjes (en vakantieparken) af te speuren. Overigens verhuren wij zelf geen huisjes, maar tippen we enkel accommodaties van anderen. Zowel particulier als op de vakantieparken.

Ons maatschappelijke projectplan: stichting Balou

Naast het uitbreiden van de website wordt er achter de schermen ook druk gewerkt aan een ander project: stichting Balou. Hoe het precies vorm gaat krijgen weten we nog niet, maar het idee is om straathonden een beter leven te geven. Natuurlijk met Balou als grote inspiratiebron. Daarover later meer!

Volg ons op social media

Als je actief bent op social media kun je ons volgen op Facebook. Hier delen we dagelijks leuke tips. Bijvoorbeeld voor mooie vakantiehuisjes, maar ook voor aantrekkelijke aanbiedingen en leuke plekken om te bezoeken.

tom balou wandelen bergen